Newsfeed

Anlma: Spennende debutanter

AnLma – Pilot (ep)

Kvintetten fra Brooklyn, New York, spiller progressiv metall av den hardere sorten. De kom med debut ep’en sin den første januar, og det er absolutt en skive jeg ville anbefalt til andre proghuer.

Bandet har holdt det gående fra 2012, og er en gjeng talentfulle musikere, hvor det på vokalsiden brukes mest growling, men de har også en god, ren stemme, som brukes litt lite iløpet av skiva. De hardere delene skiller seg ikke veldig mye fra andre band, men de drar inn elementer fra tech death, som gjør at de kan oppleves som litt vassere enn deathcoreband, som man gjerne kunne trukket en tråd til.

De rolige partiene har et drømmende preg, og fungerer godt som en motvekt til de hardere partiene. I åpningspartiet av Perennial finner man klassiske innflytelser, mens det derfra går mer mot de fire dødssjangerne klassisk, brutal, tech og prog, mens det kommer inn overraskende, veltilpassede Haken-innfluenser i koringen. Produksjonen høres veldig god ut for en debutskive, og er et band jeg ser fram til å høre en fullengder fra.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*