Nyhetsfeed

Anlma: Spennende debutanter

AnLma – Pilot (ep)

Kvintetten fra Brooklyn, New York, spiller progressiv metall av den hardere sorten. De kom med debut ep’en sin den første januar, og det er absolutt en skive jeg ville anbefalt til andre proghuer.

Bandet har holdt det gående fra 2012, og er en gjeng talentfulle musikere, hvor det på vokalsiden brukes mest growling, men de har også en god, ren stemme, som brukes litt lite iløpet av skiva. De hardere delene skiller seg ikke veldig mye fra andre band, men de drar inn elementer fra tech death, som gjør at de kan oppleves som litt vassere enn deathcoreband, som man gjerne kunne trukket en tråd til.

De rolige partiene har et drømmende preg, og fungerer godt som en motvekt til de hardere partiene. I åpningspartiet av Perennial finner man klassiske innflytelser, mens det derfra går mer mot de fire dødssjangerne klassisk, brutal, tech og prog, mens det kommer inn overraskende, veltilpassede Haken-innfluenser i koringen. Produksjonen høres veldig god ut for en debutskive, og er et band jeg ser fram til å høre en fullengder fra.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*