Newsfeed

Babymetal

Det er vel bare japanere som kunne finne på et så sært og snodig bandnavn som Babymetal? Musikalsk så er det også snodig saker og en miks av metall og J-pop, d.v.s. japansk pop. Bandet består av tre pur unge japanske jenter, og de er faktisk uhyre populære.  

Trioen fyller konsertlokalene verden over, og på for eksempel Reading og Leeds festivalen i august 2015 var det 90000 som overvar konserten deres! 1. april slippes bandet sitt nye album «Fox Day», og dagen etter er de headlinere på Wembley Arena.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Til seters for å gjøre seg fet. | Permafrost.today

Leave a comment

Your email address will not be published.


*