Newsfeed

«Last» fra Hack og co.

Fra Andreas Hack og hans medmusikanter meldes det at ny skive kommer 19 februar. Den har fått det enkle navnet «Last», og sekstetten fortsetter der de slapp med atmosfærisk filmaktig musikk som mange regelrett blir bergtatt av!

Nytt av året er en nokså uvanlig instrumentering i form av for eksempel e-harps, fioliner, theremin, klarinett og diverse middelalder instrumenter. En del av låtene er også rimelige lange, og sannsynligvis har Frequency Drift tatt ytterlige et skritt i sin fine musikalske progresjon. Skiva er nummer ni i løpet av bandet sin tiårige karriere.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*