Newsfeed

Infernoløs Dante!

Dantes inferno og «Devine Comedy» er vel kjente saker for de fleste? Det tyske bandet Dante er på ingen måter musikk som passer til beskrivelsen av et inferno. Likevel er det ikke pusete musikk, men heller en ofte røff progmetall.

3 år har passert siden Dante sin forrige skive «November Red», og nytt materiale er derfor noe fansen nok finner ønskelig. Det ønsket møtes nå med skiva «When We Are Beautiful» som kommer 18 mars. Så langt har Dante sluppet tre skiver som alle er blitt vel mottatt, og årets skive er neppe noe unntak hva gjelder kvalitet kjenner jeg dette tyske bandet rett?

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*