Newsfeed

Første nye skive på ni år!

Atrocious Abnormality spiller tradisjonell og ofte temmelig brutal dødsmetall.  Bandet med det noe spesielle navnet er fra Nord-Carolina og har vært med i musikkmanesjen i snart ti år. Så langt har de bare nedkommet med ett album, «Echoes Of The Rotting» som kom så langt tilbake som i 2007.

Trioens andre skive slippes 4 mars og har fått navnet «Formed In Disgust» som jo står bra til bandnavnet på mange måter! Cover kunsten på den nye skiva er av den meget dyktige italienske kunstneren Marco Hasmann. Han har etter min mening laget et cover som står meget bra til Atrocious Abnormality sitt musikalske konsept!

Lenker:
Facebook
Myspace

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*