Newsfeed

Slett ikke en musikalsk sump!

Transubstans Records  fra Sverige gir støtt og stadig ut ny musikk, og rimelig ofte er det en hardrock som er voldsomt inspirert av den stilen sin storhetstid på 70 tallet. Powertrioen Mangrove fra Stockholm faller så absolutt inn under retro hardrock fanen.

18 mars slipper Magnus Jernström og co. sin tredje skive «Days Of The Wicked». Bandet må for øvrig ikke forvekslet med Mangrove fra Nederland som syslet med symfoprog og ga ut tre skiver for noen år siden. For de spesielt faktainteresserte så er mangrove trær og busker som er tilpasset å vokse i sjøvann i tropiske strøk, der danner de mangroveskoger, også kalt mangrovesumper

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7397 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*