Newsfeed

Sauron: 27 minutter med juling

Sauron - Thrash Assault

Det har vært nok av band som har prøvd å bringe tilbake 80-tallsthrash de siste 10 årene, men altfor ofte prøver de å gjenskape den amerikanske sounden. Derfor er det hyggelig å se et amerikansk band som ser til Tyskland for inspirasjon. Rettere sagt, de ser til det første Kreator albumet «Endless Pain».

Sauron legger ikke skjul på at de prøver å gjenskape det som fikk det albumet til å fungere, spesielt når man ser til låta Tormentor. Det er selvsagt elementer av andre ekstreme band fra 80-tallet, men det er tydelig at tidlig Kreator er en veldig viktig inspirasjon. Musikken er rask, brutal og rå, og har de samme kvalitetene som mye av det de vi kaller første bølge black metal. Lyrikken handler om vold, krig, død, satanisme og som navnet antyder om Ringenes Herre. Dette er virkelig destruktiv musikk av den gamle skole.

«Thrash Assault» er bare 27 minutter lang, men senere utgaver har demoene som bonusspor, som drar ut spilletiden til nærmere en hel time. Det er med andre ord en masse voldelig thrash for pengene hvis man kjøper den nyeste utgaven på CD. Liker man intens thrash, så er debuten til Sauron en sikker vinner.

Lenker:
Facebook

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*