Newsfeed

Martin Turmer med ny DVD

Den kjente bassisten og vokalisten Martin Turner har samlet seg et nytt band bestående av Danny Wilson på gitarer, Tim Brown på trommer og Misha Nikolic på gitarer. I fjor ga kvartetten ut skiva «Written In Stars» som fikk diverse prestisjetunge tildelinger. Nå skal Turner og co. følge opp skiva med en omfattende konsertvirksomhet som enkelt nok heter «Written In The Stars Tour». Setlisten er «Written In Stars» i sin helhet, men fredag 25 februar på St Helens Citadel så plusses det på med de mest klassiske Wishbone Ash låtene. Årsaken er at det den dagen spilles inn en live DVD/CD.

Turner var for øvrig en av grunnleggerne av det fine engelsk bandet Wishbone Ash i  1966. Bandet var kanskje de første som stilte med tvillinggitarer!? «Argus» fra 1972, og «Live Dates» fra 1973 regnes som Wishbone Ash sin klart beste skiver, og de øvrige er veldig ujevne skiver.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*