Newsfeed

Holyarrow: Kinesisk invasjon

Holyarrow – Oath Of Allegiance

Dette er et enmannsband av en som kaller seg Scharch, og det er ikke første gang jeg er borti kinesisk svartmetall, men denne utgivelsen viser massiv framgang i forhold til de latterlige dårlige produksjonene som har kommet meg for øre før.

Det er svart metall av den gamle norske skolen, vi snakker om, med nedstrippede, men melodiøse og nesten folkelige toner. Selv beskriver Scharch musikken som episk, og det er for så vidt noe jeg kan si meg enig i. Jeg merker en gammelmilitaristisk stil over denne skiva, selv om det ikke nødvendigvis er åpenbart utenom i låtttitlene. Det er egentlig veldig lite kinesisk over plata, utenom vokalen, som mest minner meg om Cyclamen, selv om han er japansk. Kanskje er det de jordnære skrikene som begge bruker.

Av spor jeg kan trekke fram, er det Chapter III: Defenders Of The Empire og Chapter IV: The North Expedition som står ut, med gode melodier og riffing. Jeg håper at med en såpass god utgivelse som denne, at dette er en sjanger som fortsetter å vokse i Kina.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*