Newsfeed

Skitt i garasjen!

Det er vel noen og en hver som har noe skitt i garasjen? Kvintetten fra Bergamo virker å være så fascinert av fenomenet at de rett og slett kaller seg Filth In My Garage! Italienerne er nok et band som går under radaren hos nokså mange vil jeg tro? Bandet sysler med musikk i randsonen mellom post hardcore og støyrock.

Filth In My Garage har nettopp blitt ferdige i studio, og resultatet er skiva «Songs From The Lowest Floor» som slippes via Argonauta Records 4 mars.  Noen måneder senere så skal bandet ut på en rimelig omfattende konsertturne.

Lenker:
Facebook
Bandcamp
 

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*