Newsfeed

Dimitry: Finslipte teknikker

Dimitry – The Art Of Complications

Dette er en debutfullengderen til italienske Demetrio Scopelliti som bor i Skien, etter to ep’er som ble utgitt på begynnelsen av fjoråret. I likhet med andre gitarister som gir ut soloprosjekter, er dette klart en skive som viser en gitarist med mange gode, finslipte teknikker under beltet.

Første låta her, SL8, er den beste helhetlige låta på skiva, med gode riff, melodiøsitet, og teften hans for godt oppbygde soloer. Dette viser han også på tredjelåta, Immortal Portrait, hvor første halvdel er ganske intetsigende, men så drar han frem kruttet med en jævel av en solo, med teknikk og melodi i god fusjon, som får det til å gå varmt nedover ryggen.

Det er mye godt materiale på dette albumet, og jeg skulle gjerne hørt han i et band, med flere individuelle stemmer. For selv om dette er et variert album lydmessig, er det fortsatt kun én stemme å høre. En annen ting som også kan sies, at det er ikke noen «nytt» å finnne her. Det er musikk og teknikker du kan finne på mange andre gitaristers soloskiver, og ikke minst metall og hard rock album.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*