Nyhetsfeed

Dødsstraff for metal?

Ifølge metalsucks.net arresterte iranske styresmakter medlemmene i gruppa Confess i november, og de har blitt holdt fram til forrige uke, da de ble sluppet ut på kausjon, etter å ha betalt 1 milliard iranske rialer, som tilsvarer rundt 300.000 kroner.

De står tiltalt for blasfemi, snakke “systemet” imot, opprette et undergrunnsband og plateselskap som de påstår fremmer sataniske ideer, skrever tekster med anti-religiøse, ateistiske, politiske og anarkistiske tekster, og gitt intervjuer til “forbudte” utenlandske radiostasjoner.

Ingenting av dette kommer så veldig overraskende på meg, ettersom regimet i Iran er en gjeng megalomanske drittsekker, hvis styresett er en fornærmelse, ikke bare mot det menneskelige intellekt, men også mot boka de bruker for å kontrollere innbyggerne sine. Så får vi virkelig ikke håpe at den mørkeblå regjeringen vi har nå, ikke oppretter handelsavtaler med et regime, som blant annet bedriver henrettelser mot små barn. Barbarisk.

Lenker:
Facebook

Metalsucks.net

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*