Newsfeed

Kevin Paradis og co. med ny video

Et rimelig nytt musikalsk bekjentskap er det Saint Etienne baserte bandet Mithirdatic som har den meget anerkjente trommeslageren Kevin Paradis som frontfigur.  Paradis er en nærmest en ekstremt aktiv trommeslager og er med i band som Agressor, Death Lab, Svart Crown, The Arisen og The Seven Gates.

Mithirdatic slipper sin debutskive «Miserable Miracle» om en måneds tid gjennom labelen Kaotoxin. Kvintetten beskriver musikken sin som sort dødsmetall med en helning mot det dissonante, brutale, kaotiske og schizofrene! Ikke småtteri altså! Så er da også tekstene sterkt påvirket av størrelser som José Mojica Marins, Henri Michaux, Antonin Artaud og Friedrich Nietzsche. Musikerne sier videre at de som liker Morbid Angel, Ulcerate, Portal, Mayhem og Deathspell Omega bør lytte til Mithirdatic.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*