Newsfeed

Pink og co med ny skive!

Det er her ikke snakk om Alecia Beth Moore med artistnavnet Pink, men Tomer Pink og hans Subterranean Masquerade som kommer med sin tredje skive. Foreløpig er ikke tittelen klar, men det som er klart er at det er hard og kompleks musikk dette flernasjonal ensemble byr på. Pink sier videre at det ligge mye arbeid bak tilvirkningen av skiva. Inspirasjonen til låtsnekringen kommer blant annet fra Pink sin reise til India!

Arbeidet med å spille inn den nye skiva var denne gang totalt forskjellig fra bandet sin forrige skive, «The Great Bazar» sier keyboardisten Shai Yallin.  Nå er det ikke en og en musiker, men et realt  bandprosjekt med alle i studio på likt.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*