Newsfeed

Mer rock fra gutta i Oslo Ess

Oslo Ess - Konge Uten Ei Krone

Er Oslo Ess i sitt Ess i 2016? Jeg ønsker å argumentere for at de kanskje ikke er helt der, men heller en god konge… Uten en krone. Det er ikke så verst det heller!

Etter å ha mista sikkert 90% av leserne med forrige avsnitt så får jeg prøve å holde på resten av dere. Jeg er en av de som har fulgt med Oslo Ess siden 2008 med Uleste Bøker Og Utgåtte Sko. Samarbeidet med Onklp som Slekta har også falt meg godt for øret. De er en produktiv gjeng Oslo Ess, og kvaliteten har de klart å holde på! Jeg satte i hvertfall pris på Alle Hjerter Deler Seg fra 2014.

Det er mye av samme lyden på albummet de slapp februar i år. Jeg kan ikke la vær å like det, for det er ikke mange som bærer fakkelen etter Jokke,  som synger rock fra skråplanet. “Her er jeg”, lukter Jokke lang vei, litt mer rocka og poppa, men allikevel ei låt om en knøl som er den du ikke vil ha. Lyrisk er det slike låter som jeg liker best hos bandet; låter om verdiløse menn og liv som ikke ligger så veldig langt over gateplan. Innpakkinga er også upåklagelig, fengende rock som henter like mye fra hard rock som fra punk. Det heller nesten over i ska noen ganger, dog bare vagt og aldri som hovedfokus.

Også kan jeg ikke unngå å nevne at Onklp også er med her. Låta “Trøbbel” høres ut som en fet Slekta låt, absolutt ikke noe annen rangs materiale. Den er faktisk en av platas beste låter! Den eneste låta som trekker ned denne skiva er “Akilles”, den blir for rolig og fåfengt emosjonell. Jeg ser rett og slett ikke poenget med den blant resten av låtene her. Og det var alt negativt jeg hadde å si om denne skiva!

Om Magnus H Blystad (17 Artikler)
Opprinnelig Hamarsing men har nå tilholdssted i Oppegård med familien. Lytter mye til folk og melodeath innen metall men er egentlig relativt altetende. Det beste er alltid de som ligger helt i ytterkanten, og de banda som gir 100% for sin egen greie, hva nå enn det er!
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*