Newsfeed

Anthrax leverer på sitt nyeste album

Anthrax - For All Kings

L-R: Charlie Benante, Frank Bello, Scott Ian, Joey Belladonna, Jon Donais

Anthrax vil alltid være en av de fire store i Thrash Metal, Bandet fra New York har holdt på siden 1981, og har gitt ut 10 studioalbum siden debuten i 1984. Det ellevte albumet som mange fans har ventet på, er nå endelig ute for salg.

Bandet har jobbet med det nye albumet de siste tre årene og ut har Rob Caggiano gått og meldt overgang til danske Volbeat. Inn har Jon Donais kommet, og ellers så består Anthrax av den samme besetningen fra forrige albumet «Worship Music» som kom ut i 2011.

«For All Kings» er det etterlengtede comebacket til Scott Ian og hans kamerater, og etter flere lytt av det nyeste albumet så kan undertegnede bekrefte at bandet leverer så til grader på det nyeste albumet. Thrash Metal-legendene har gitt ut sitt beste album på over 20 år. Vi må tilbake til 1993-albumet «Sound of White Noise» for å finne et så bra album, og Scott Ian, Charlie Benante, Frank Bello, Joey Belladonna og Jonathan Donais beviser til gangs at Thrash Metal-sjangeren er sterkere enn noensinne.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*