Newsfeed

Logrer av henrykkelse!

Byen Bassano Del Grappa som Mad Fellaz kommer fra er nok mer kjent for slaget i 1796 mellom Napoleon og den Østerrikske keiseren. Et slag Napoleon for øvrig vant. I nåtid er det bandet Mad Fellaz som vinner og skaper seg et stadig mer kjent navn, og mottar til dels strålende kritikker fra det progressive segmentet av musikken.

Det italienske bandet er inne i sitt syvende leveår og deres første skive som kom i 2012 som enkelt og greit ble døpt «Mad Fellaz I» ble meget vel mottatt. Når så årets skive «Mad Fellaz II» kommer og klart overgår debuten, da formelig logrer mange av anmelderne!

Lenker:
Facebook
Hjemmeside
Bandcamp

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*