Newsfeed

Ingen helt?!

Et bandnavn som No Hero indikerer vel en som ikke akkurat noe pretensiøs og selvsentrert? Akhil Kodamanchili en mannen bak det beskjedne bandnavnet No Hero, og han er et av de mange en-manns-bandene som dukker opp.

Selv om navnet er beskjedent vil det normalt sett være store mengder arbeid som skal til når kun en musikere skal tilvirke alt på ei skive. No Hero slapp for ikke så lenge siden sin debut «Bare Witness», som inneholder en eksperimentell og alternativ rock med klare islett av psykedeliske elementer. Akhil Kodamanchili holder hus i Bangalore i India, og føyer seg pent inn i rekken av musikere fra lettere eksotisk steder.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (5876 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*