Newsfeed

After The Burial: Eksplosivt

After The Burial - Dig Deep

After The Burial har alltid vært et aktivt band, både med jevnlige plateutgivelser og turnering, og har med «Dig Deep» fått flere eksplosive sanger under beltet, som vil få live showene deres til å framstå som enda mer trykkende og kompakte.

Musikken deres ligger innenfor progressiv deathcore, og de har vært forband for Born Of Osiris, når det bandet har gjestet Oslo. Mer enn noe annet er det rytme det går i, og bandet bruker en signatureffekt når de bruker basstrommene sammen med grove riff, som får det til å høres ut som hammerslag. Melodiene her følger gitaren, men midtpunktet ligger hos vokalist Anthony Notarmaso, som har en veldig god grov vokal, og alltid gjør det bra på scenen.

Av skivene deres er det fortsatt andreskiva «Rareforms», som er favoritten min av bandet, men «Dig Deep» kommer ikke så veldig langt etter, og viser et band som ønsker å stå ut fra røkla, med innslag av industrial, hardcore og djent. Utover å være et godt liveband, fungerer musikken deres bedre på øra eller i en sosial setting, enn hvis du skal slappe av hjemme.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*