Newsfeed

Rushnytt!

Det er åpenbart at Neil Perth i Rush lider av sine sykdomsproblemer da han ikke kan klare å gjennomføre bandet sin North American Tour. I all hemmelighet har Rush derfor testet ut alternative trommeslagere den siste tiden!

Valget ble til slutt Meg White, som er døpt Megan «Meg» White og som er født i 1974. Valget av den tidligere White Stripe trommeslageren fremstår som er meget spennende valg slik jeg ser det!

Gitaristen i Rush, Alex Lifeson uttaler at, «det blir noe helt annet for vår fans, men bare vent til du hører henne spille på YYZ eller Cygnus»!

Fansen til Rush er noe forvirret over valget av Meg White. Årsaken kan være at Meg White sin spillestil har blitt kalt «primal» fordi den er så lite kompleks. Jeg tror derimot at dette er et gjennomtenkt og bevisst valg fra de tre eldre herrene i Rush!

Lenke Rush:
Facebook

Lenke White Stripes:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*