Newsfeed

Liten bandnavn fantasi!

Grimness er åpenbart et navn som band innen dødsmetall/sortmetall segmentet har en forkjærlighet for. Et kjapt søk og jeg fikk opp fire band som alle heter Grimness.  Et Sortmetallband fra Szeged i Ungarn, et sortmetallband fra Pogolsk i Russland, et dødsmetallband fra Saint-Jérôme i Canada, og et sortmetallband/dødsmetallband fra Roma. Romabandet har holdt på siden 2002 og har nå signert for plateselskapet The Goatmancer.

For å feire dette gjenutgir trioen nå sin debut «Tust In Decay» fra 2008. Den nye versjonen heter «A Decade Of Disgust», og inneholder også den ikke utgitte EP-en «Dogma» pluss en ikke utgitt låt fra 2008 skiva, samt en liveversjon av «Proud To Be Damned». «A Decade Of Disgust» slippes 2 mai.

Lenker:
Facebook
Myspace

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*