Newsfeed

Inspirert av JFK?

Irland er ikke akkurat det landet jeg anser som en høyborg for sortmetall, men nå dukker sortmetall bandet Mortichnia fra Dublin opp, og 22 april slipper de sin debut «Heir To Scoria And Ash».

Kvintetten har ifølge presseskrivet hentet inspirasjon fra band som Deathspell Omega, MGLA, Altar Of Plagues, Bethlehem & Leviathan. Når så musikerne sine navn skal presenteres så virker det som det er inspirert av for eksempel John Fitzgerald Kennedy som ofte bare omtales som JFK. ID – Vokal, D.G. – Gitarer, J.H. – Bass, P.F. – Trommer, L.M. – Gitarer!

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*