Newsfeed

«Lord Of Heaviness bak spakene!

Den nye skiva til Atala har Billy Anderson også kalt «Lord Of Heaviness», produsert! Han har jobbet med utallige band før som Mastodon, Melvins, Sleep, Cathedral, Orange Goblin osv.

En meget velrenommert producer som er håndplukket av trioen for å få frem essensen av bandet sin råskap og modenhet pr. dato. Skiva er ifølge presseskrivet også en reise gjennom gitarist og vokalist Kyle Stratton sitt sinn. Sterke saker i dobbelt forstand kanskje? Den nye skiva «Shaman’s Path Of The Serpent” slippes 20 mai.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside
Twitter

Om Ulf Backstrøm (7073 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*