Newsfeed

Fantastisk coverkunst!

Det popper opp med utrolig mange nye band, og det er i praksis bare mulig å få med seg en brøkdel av disse. En nykommer er Midnight Eternal som er fra USA og stiller i klassen for symfonisk metall og som 27 april slipper sitt selvtitulerte debutalbum. Nylig slapp bandet sin første video fra skiva, «First Time Trill».

New York kvintetten er i god symfonisk metallstil kvinnefrontet. Det de skiller seg mest ut på er at de har satset på virkelig dyktige folk til tilvirkningen av skiva. Eric Rachel kjent for å ha produsert Skid Row og ikke minst Symphony X har vært produsent. Den smått legendariske musikeren Tommy Hansen kjent fra mastring av Helloween, Pretty Maids og Jorn har stått for mastering og miksing. Sist men slett ikke minst så har multitalentet Jan «Örkki» Yrlund stått for den fantastisk coverkunsten. Yrlund er for øvrig grunnlegger av Dark Grove Design.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*