Newsfeed

Demoner og skrekkfilmer!

Devil’s Hound er et enmannsprosjekt fra alter egoet Dean Noir (Diego Ferreira) som holder hus i Portugal og som lager en rå og atmosfærisk lo-fi musikk. En musikk som lyrisk sett kretser rundt noe mindre lystige emner som tapt kjærlighet, demoner og skrekkfilmer. Nylig ble video «Cries And Whispers” sluppet, og løpet av 2016 kommer det en EP «A Night With Ingmar Bergman», hvor nevnte låt er med!

Så vidt jeg kan se så finnes det ikke noen ok bilder av «Dean Noir», og det er muligens bevist for å bygge opp myten om mannen?

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7144 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*