Newsfeed

Pouce!

Pouce betyr tommelfinger så vidt jeg kan skjønne. Det jeg helt klart skjønner og er sikker på er at bandet bak den ferske videoen «Pouce» heter Polar Polar Polar Polar, og at det er et fransk band. Det er jo en litt slem tanke at når de skulle stemme over bandnavn så hang tastaturet eller tilsvarende seg opp og det ble følgelig 4 x Polar!

Polar Polar Polar Polar er et noe mystisk band som det er begrenset med info om med mindre du kan lese fransk. Det forhindrer ikke kvartetten fra Saulx Les Chartreux fra å lage interessant og spennende musikk. En musikk som er totalt instrumental og i randsonen mellom støyrock, postrock og prog og som er kledelig eksperimentell. Debutskiva kommer om noen uker, og heter «32 Aout», og det betyr 32 august. Bandet kommer som nevnt fra Saulx Les Chartreux og det er en by noen få mil sør for Paris. Der er en by med et innbyggertall litt i overkant av det Kristiansand har, og dermed har vi hatt ukas geografiøkt!

Lenker:
Facebook
Twitter
B
andcamp

Om Ulf Backstrøm (5876 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*