Newsfeed

Dødspop?

En tjueni-årig indonesisk sangerinne døde på søndag etter at hun ble bitt av en kobraslange under en konsert. I følge Mashable.com hadde Irma Bule ofte med seg giftige slanger på showene sine. I følge et øyevitne ble hun bitt under den andre sangen, men Bule, etter å ha fått motgift, nektet å dra på sykehuset, og sang ytterligere 45 minutter før hun begynte å kaste opp og få anfall, og hun ble raskt kjørt til sykehuset, men da var det allerede for sent, og hun døde etter kort tid.

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*