Nyhetsfeed

Dødspop?

En tjueni-årig indonesisk sangerinne døde på søndag etter at hun ble bitt av en kobraslange under en konsert. I følge Mashable.com hadde Irma Bule ofte med seg giftige slanger på showene sine. I følge et øyevitne ble hun bitt under den andre sangen, men Bule, etter å ha fått motgift, nektet å dra på sykehuset, og sang ytterligere 45 minutter før hun begynte å kaste opp og få anfall, og hun ble raskt kjørt til sykehuset, men da var det allerede for sent, og hun døde etter kort tid.

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*