Newsfeed

Sextrash: En liten smakebit av brasiliansk ondskap

Sextrash - XXX

Brasilianske band spilte en rolle i utviklingen av ekstrem metal på 80-tallet. De dyttet thrash til nye, råe og brutale nivåer som banet veien for tidlig death og black metal.

Sextrash kom til for sent med noen seriøs utgivelse til at de hadde noen stor innvirkning, men de er fortsatt en del av den klassiske brasilianske death/black/thrash scenen. «XXX» er kanskje bare en 8 minutter lang EP, men det er en jævlig bra EP med rå og sleazy thrash fylt med voldelig og pervers sadisme. Trommene er en fin blanding av rask thrashtromming og kaotiske blast beats. Vokalen er hes og rå growling. Riffene er rå som faen. Det er skikkelig old school brasiliansk thrash med andre ord.

Dette er en veldig kort EP som jeg ser for meg er vanskelig å spore opp i dag, men den kommer som bonusspor på nyere utgivelser av Sexual Carnage fra 1990. 8 minutter er kanskje ikke lang tid, men det er 8 minutter med alkoholisert ondskap som en hver fan av old school ekstrem metal burde høre på.

Lenker:
Facebook

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*