Newsfeed

«Fast-paced»!

Soundet til Auriga er rimelig minimalistisk og det er virkelig en musikk som kan benevnes som «fast-paced»! Musikken er også så kald som mange mener ekte sortmetall skal være. Trioen slapp for noen uker siden sin andre skive «VII – Dimensions of Asymmetry».

Ensemblet som av alle steder er hjemmehørende i Libanon skal ha mye til felles med band som Darkspace, Astral Silence, Earth And Pillars og Battle Dagorath. Den nye skiva ble tilvirket av labelen Avantgarde Music  som har en rimelig stor «stall» av band.

Lenke:
Facebook
Bandcamp

About Ulf Backstrøm (7397 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*