Newsfeed

Birth A.D.: Jævlig bra crossover fra Texas

Birth A.D. - I Blame You

Birth A.D. er den klassiske typen crossover thrashband vi trenger mer av i dag. Rask, sint, alle låtene er fulle av tøffe riff og de viser fingeren til alle de som fortjener det.

I åpningssporet Mission Statement, så kommer det tydelig frem at de ikke er enda et retro-thrashband og at de tar avstand fra hele trenden. Ingen hjernedøde låter om øl, festing og moshing med andre ord. Bare rent hat rettet imot alle idiotene som fortjener å bli utryddet. Et hat som kommer tydelig frem i låter som Bring Back the Draft, Short Bus Society og selvsagt Kill Everybody.

Det er ingen nåde i verken lyrikken eller musikken. Musikalsk er det den klassiske crossoversounden der thrash og hardcore møtes, men mye mer fresh enn de typiske retrobandene de tar avstand i fra. Trommingen er en fin miks av typisk thrashtromming, d-beats og blast beats. Riffene er selvsagt lynraske og aggressive. Vokalen har den gamle thrash og hardcore punkfølelsen der den er sint, men samtidig tydelig slik at man kan høre lyrikken. Det er alt det man måtte ønske seg fra crossover.

Dette er for meg et av de bedre thrashalbumene som har kommet ut i det siste. Det er hat og sinne hele veien, masse raske riff og man føler behovet for å knuse trynet på noen når man hører på I Blame You. Birth A.D. er et fantastisk band og jeg håper de gir ut et nytt album snart.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*