Newsfeed

Circus Maximus: Uambisiøst

Circus Maximus - Havoc

Etter tre overlegne skiver er det ikke rart at forventningene til Circus Maximus sitt nye album,«Havoc», er høye. Etter releasekonserten de holdt tidligere i år på Rockefeller, har jeg ventet spent på hva bandet har å servere fansen på sitt nyeste, men etter å kommet godt inn i den, syness jeg ikke bandet helt klarer det denne gangen.

Det er absolutt en god skive de har gitt ut, og du finner en del nye elementer i musikken deres, da gjerne nittitalls hard rock, som Marilyn Manson, som tittellåta låner grovt fra. Det jeg savner mest, er det dyttet framover, som de har vist på de tidligere utgivelsene sine, men på «Havoc» er de rett og slett ikke ambisiøse nok, og skiva føles på mange måter mer som en fortsettelse av «Nine».

Ut over en del godt utførte gitarsoloer, er det lite å glede seg over her, og det er ikke noen låter som står noe særlig ut fra resten. Skiva har forsåvidt en god produksjon, og er det noe som har gått riktig vei for bandet, er det dette segmentet. Bandet er forøvrig et av norges viktigste eksportører av norsk progressiv metall sammen med band som Pagan’s Mind, Leprous og albumferske Ihsahn.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*