Newsfeed

«Space, pork and riffs»!

Ifølge presseskrivet er Boudain sin første fullengder «Way Of The Hoofs» en storm av «space, pork and riffs»! Videre så er albumet «perfect for anyone who enjoys the kind of groove that makes you want to smoke out, grill out, and chill with the swine»!

Litt mer enn litt skryt kanskje, men uansett så er det amerikanske bandet et rimelig hardt og groovy stoner/sludge metal infisert hardrock band. Kvartetten spiller musikk som drar veksler på det Clutch og Kyuss kommer opp med, men også band som The Melvins, Fu Manchu og The Sleep er inspirasjonskilder.

Lenker:
Facebook
Twitter
Bandcamp

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*