Newsfeed

Colloquialism!

The term “Down Under” is a colloquialism which is variously refer to Australia, New Zeland etc. Bandet Sun Of Gaia er fra Adelaide i Australia og følgelig med en “colloquialism” kommer de fra “Down Under”. Kvintetten spiller en musikk som vi kan plassere en plass midt i mellom progmetall og dødsmetall.

Bandet fra South Australia er i startgropen i sin karriere og har ikke akkurat pøst på med studioalbum! Nylig slapp bandet sin debut EP “Corrode” som de er ganske så stolte av for å si det mildt! Det er ei skive som er prydet med spenstig coverkunst av KAAMOS Illustration And Design Studio.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. «Peril» fra Sun Of Gaia. | Permafrost.today

Leave a comment

Your email address will not be published.


*