Newsfeed

R.I.P. Aleah

Sørafrikanskfødte Aleah fra det finsk/svenske doombandet Trees of Eternity døde av kreft den 18. april. Trees of Eternity var et veldig lovende band som bare gav ut en demo i 2013, som kan høres her. Det ble spilt inn et album som ikke ble utgitt.

Hun er også kjent som gjestevokalist for Amorphis og Swallow the Sun. Hun hadde en fantastisk stemme for denne type musikk, og hun vil bli savnet av de av oss som hadde store forventninger for Trees of Eternity. Hun vil bli husket.

Lenker:
Facebook

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*