Newsfeed

Sterke drifter?!

Jeg er som alltid ganske så opptatt av nye bekjentskaper på det store firmamentet som heter band innen klassen for rytmisk musikk. At det formelig flommer over av nye band er bare et faktum, og siste nykommer jeg har oppdaget heter So Delan. Det er en svenskengelsk duo hvor Belinda Kordic står for det vokale, og multiinstrumentalisten Justin Greaves tar seg av alle instrumentene.

Duoen slipper i disse dager albumet «Drifter» hvor stemmen til Belinda Kordic er sentral og byr på stor variasjon. Greaves og alle hans instrumenter og sneisen bruk av studiomuligheter sørger for et mørkt og ambient og smått elektronisk lydbilde.

Lenker:
Facebook
Twitter

About Ulf Backstrøm (7397 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*