Newsfeed

Schecter gitarer

Fra Baltikum kommer dødsmetallbandet Horricane, og de har holdt på et dusin år nå. Som mange andre seriøse musikere har det vært mye hardt arbeid, i form av massiv konsertvirksomhet, øving og ikke minst vilje til å utvikle seg. For soundet til Estlenderne har utviklet seg fra de i 2005 ble nærmest skamrost av det anerkjente metall webzinen Braveworld til i dag!

I «gamle» dager var det er rå, harsk og bekmørk musikk før de beveget seg over til en polyrytmikks rikdom tidvis kombinert med skrekkfilm stunts fra keyboards. I sum skapte dette en atmosfære som har skaffet bandet mange fans. I dag spiller bandet en mer tradisjonell dødsmetall som har flust med energi og råskap. Det ga også bandet energi da Tallinnkvintetten i 2009 tok i bruk den åtte strengede Schecter gitaren, som tilførte soundet merverdi og mer massivitet.

Kvintetten er rutinerte musikere, og har alle vært med i diverse metallband siden starten på 90 tallet. Mer hemmelighetsfulle er de med sine navn og de «gjemmer» seg bak navn som MDX – Trommer, TRK – Bass! I disse dager er bandet aktuell med en ny EP «Synthetic Forms», og til høsten er det klart for en ny CD.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*