Newsfeed

En kosmisk reise!

Dette bandet er fra Wilmington i North Carolina, og følte seg litt lite vel på hjemplaneten Tellus. Derfor valgte de å fyre opp med kraften fra spacerocken og ta en kosmisk tur inn i universet på jakt etter «The Energy Tank»! Amerikanerne har som de fleste av sine kolleger innen spacerock en dyp fascinasjon for «outer space» og bygger opp med det lyriske rundt sin søken i universet.

De sier videre at, «på debutskive så tar vi en reise i rom og tid for å se hva universet kan tilby»! «Det gode, det onde, og det stygge, uansett så vil vi finne andre verdener ,alt i vår søken for energi og eventyr!» Selv hvor høytflyvende Energy Tank er så har de i disse dager fått landet sin selvtitulerte debutskive.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7397 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*