Newsfeed

Øye for øye!

Kanskje var det for å holde varmen under den ekstremt kalde vinteren i 2009 at bandet Hypothesis oppstod? Den antakelsen er en slags «Hypothesis» som er en vitenskapelig bevist hypotese. Frontmannen i bandet, Juuso Turkki ville i alle fall ha et bandnavn som pirret fantasien. Med årene så kom det mange mannskapsskifter og inn kom diverse kjente musikere fra Finland sin metallscene. En rimelig aktiv konsertvirksomhet hører også med i historien om Hypothesis før Helsinkibandet med totalt ny line-up bega seg ut i de dype finske skoger for å tilvirke sitt debutalbum «Origin».

Videoen «Eye For An Eye» viser at finnene spiller et moderne og melodisk dødsmetall som sikkert er til stor glede for noen med all dens groove og catchy melodier? En slik vinkling vil sannsynligvis irritere de som vil ha dødsmetall slik den opprinnelig var ment å låte? Uansett så skal finnene etter at «Origin» er sluppet på en omfattende turne med band som Wolfheart & Swallow The Sun.

Lenker:
Facebook
Twitter

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*