Newsfeed

Musikknostalgi!

Lepizigtrioen Zeit spiller black sludge og er nå aktuelle med en EP de kaller noe så enkelt som «Gram». I et mislykket forsøk på å være morsom kan vi jo spørre hvor mange gram det er snakk om?! Det som derimot er skikkelig artig er at omtalte skive faktisk gis ut på kassett!!!!! Det trigger nostalgien sin forunderlig verden for å si det pent. For å også ha et ben i dette årtusen så sørger Zeit for at de som kjøper kassetten får med seg en eksklusiv download kode slik at de også får musikken digitalt.

Zeit ble etablert i 2010 av Fur på gitarer og Win på trommer med den hensikt å lage deres egen sortmetall uten å bry seg om sjangerens begrensninger. Den første demoen med lyrikk om urban ensomher kom i 2013, og deres debut EP «Sturm» kom samme år. Samme år ble Zeit en trio da enda en musiker med kryptisk kunstnernavn sluttet seg til bandet. Flakmann på bass. I fjor slapp Zeit sin andre EP «Sturm», og det var et verk som fikk kritikerne til å ta frem mye rosende omtale.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*