Newsfeed

Brian Johnson som mentor!

Noe under halvannet år etter at bandet Devil Gone Republic ble etablert så slipper de sin debutskive “Smokehound”. Floridabandet spiller en metall som er sludge og stoner stenket,  og alle i kvintetten har vært aktive musikere siden de var pur unge.

Allerede i 2007 som trettenåringer etablert fire av musikerne bandet Bad Sara og en stund etter Hangman Jury. Sistnevnte band ble en viktig del av byen Sarasota sitt musikkmiljø, og fikk faktisk mentorhjelp av AC/DC sin leder Brian Johnson. Vi skal derfor ikke se bort fra at den drahjelpen har ført til at Devil Gone Republic eksisterer i dag og nå nedkommer med sitt debutverk?

Lenker:
Facebook
Bandcamp

About Ulf Backstrøm (7397 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*