Newsfeed

«Soundtrack Through Life»!

Downriver Dead Men Go startet opprinnelig som et sideprosjekt til Caitlin som var et alternativt rockeband. Fordi sideprosjektet funket så bra ble Downriver Dead Men Go forfremmet til hovedprosjekt.  Et prosjekt som trør godt ut i postrockens rike, og som har fokus på atmosfære og ifølge fansen er en brilliant kombinasjon av det melankolske, imaginære og spennende og med kreative lydlandskaper. Mange beskriver musikken til bandet fra treskolandet som et «soundtrack through life»! Debutskiva «Tides» kom i fjor og ble formelig revet ut av i hyllene og utsolgt. 

Når så labelen FREIA music kom på banen var ikke den nederlandske kvintetten sene med å signere kontrakt. FREIA music er for øvrig basert i Nederland og samme med sitt søsterselskap Painted Bass Records sørger de to aktørene for at rock i og omkring Nederland får god drahjelp med å tilvirke musikk. Freia Music så nok potensialet i skiva «Tides» og nylig ble albumet utgitt på nytt slik at de som ikke fikk tak i den i fjor nå har sjansen.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (6699 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*