Newsfeed

Abstrakt og atonalt!

Debuten til Sørcaliforniske Ghoulgotha «The Deathmass Cloak» fikk kritikerne til å kvesse pennene i forent glede. Trioen sin doominfiserte «old-school» dødsmetall var noe som vekket oppsikt. I midten av juni kommer oppfølgeren i form av skiva «To Starve The Cross» hvor amerikanerne forsøker å ta ytterlige steg i sin musikalske utvikling.

Skiva sies å by på en dødsmetall stenket med atonal og dissonante musikalske artefakter, og det er Wayne Sarantopoulos kjent fra blant annet Decrepitaph og Encoffination som har produsert verket. Den fine kunstneren Mattias Frisk har laget coverkunsten, mens Damian Herring ved Subterranean Watchtower har mastret og mikset skiva.

Lenke:
Facebook
Bandcamp

About Ulf Backstrøm (7397 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*