Newsfeed

Beksort!

Jeg må glatt vedgå at lystigere platetittel enn “No Hope, No Light…Only Death” har jeg så definitivt hørt mange ganger ! Det greske bandet Isolert ser åpenbart ganske så svart på tilværelsen, og selv bandfotoene er bekmørke. Passende nok så spiller kvartetten sortmetall, og debutskiva som nylig ble sluppet er via labelen Ogmios Underground. Når en klikker på den lenken så er bakgrunnen helt sort med unntak av at navnet Ogmios Underground er med hvit skrift. Hvorfor grekerne har tatt bandnavnet Isolert kan en alltids lure på, men det aner jeg faktisk ikke? Isolert er et norsk ord så vidt jeg kan skjønne, så muligens er det en eller annen link til Norge? Det jeg vet er at kvartetten faktisk har holdt på i 11 år før de nå er ute med sin debut skive! Et annet fakta om Isolert er at de mesteparten av sin karriere var en duo, og først nylig fikk to musikere til med i bandet.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*