Newsfeed

Nick Menza er død.

Den tidligere trommeslageren i thrash metal bandet Megadeth, Nick Menza kollapset og døde på scenen i går. Menza ble 51 år, og det var under en konsert med bandet OHM i Baked Potato i Studio City i California at denne uhyre triste hendelsen inntraff.  En hendelse som visstnok skal være basert på et massivt hjerteinfarkt.

Tidligere gitarist i Megadeth, Marty Friedman som har spilt sammen med Menza både i Megadeth og som soloartist, har laget en hyllest på sin facebook side,

Dave Mustain som er lederen i Megadeth har også uttrykt sin vantro og dype sorg

Menza begynt faktisk å spille trommer i en alder av 2 år! Han har spilt med band som Memorain, Orphaned To Hatred og ikke minst hans eget band Deltanaut. I 2002 utga Menza solsokive som pussig nok het “Life After Death”!

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7442 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

2 Comments on Nick Menza er død.

  1. Det er thrash metal, ikke trash. Trash betyr søppel. Thrash er noe helt annet.

    • Takk! Flott å få rettet opp slike faktafeil. Den ekstra h-en har jeg aldri oppdaget før nå! Rett skal så definitivt være rett! Feilen min var jo skikkelig søppel (trash).

Leave a comment

Your email address will not be published.


*