Newsfeed

Analepsy: Nesten intelligent slam

Analepsy - Dehumanization by Supremacy

Det er alltid hyggelig med litt slam death metal engang i blant. Simple atonale riff, masse breakdowns og en ekstrem stor dose med hjernedød brutalitet. Det er nok av de som hater slam og mener det er den verste trenden innenfor death metal, men jeg liker simpel og dum death metal, så jeg er veldig positiv til slam.

Analepsy spiller ganske rettfrem slam, men de gjør det med stil. Det er alt det man forventer fra slam, men veldig velspilt fra et instrumental ståsted. Det er selvsagt ikke noe teknisk avansert siden det er slam, men det er tydelig at dette er et band med talent som kan lage gode låter utover det som er typisk for stilen. Jeg er ganske sikker på at den gjennomsnittelige death metalfansen vil like dette uavhengig av stilen Analepsy er assosiert med.

Det foregår nok i låtene til at de er aldri kjedelig samtidig som at de har den virkelige brutale sounden. En ting som skiller Analepsy fra andre slamband er at lyrikken drar mer inspirasjon fra science fiction og går bort fra den typiske slamlyrikken om brutal voldtekt og nekrofili. Men til tross av at lyrikken er litt annerledes, så er det splatter og grusomme drap hele veien.

«Dehumanization by Supremacy» er 22 minutter med den uforståelige growlingen og ultrabrutaliteten den gjennomsnittelige slamfans ønsker å høre, samt nok av gode riff og faktisk låtskriving som fans av mer tradisjonell brutal death metal digger. Liker du brutal musikk, så har du mer enn nok god grunn til å skaffe deg denne EP-en.

Lenker:
Facebook
Bandcamp
Big Cartel

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*