Newsfeed

Sorte svaner!

24 juni slipper veteranene i Monsterworks sin nye skive «Black Swan Annihilation». Lyrikken på skiva forholder seg til all de «black swan» opp gjennom historien som med sine handlinger, ondskap og maktbegjær har påvirket millioner av andre menneskers skjebne. Coverkunsten på «Black Swan Annihilation» illustrer dette på en eksellent måte, og viser hvor bra og megetsigende coverkunst kan korrelerer med lyrikken.

Musikerne i Monsterworks har aldri vært redde for å låne fra mange av subsjangerne innen metall i et forsøk på å skape et unikt sound. Kvartetten låner rått og uhemmet fra trash metal, old-school metal, dødsmetall, sortmetall, progmetall osv. I sum påstår engelskmennene at de via dette skaper en fire-manns-lydvegg med en pumpende rytmeseksjon og hylende gitarer og skrik og jamrende skrik! «Black Swan Annihilation» blir når den slippes tilgjengelig som gratis nedlasting.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside
Twitter

Om Ulf Backstrøm (6691 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*