Newsfeed

1000 miles!

Droner er nok noe vi vil se mer og mer til i fremtiden, og som vil skape mye trøbbel, men som nok også vil være nyttige. Trøbbel er nok ikke hva bandet Skin Drone pleier å tilvirke men mer en kombinasjon av teknisk ekstrem metall, industriell og avant garde musikk som i sum gir et komplekst og brutalt sound! Skin Drone lager musikk med en makaber og okkult atmosfære som gjør lytteren ukomfortabel og full av skrekkblandet fryd som gir lyst på mer av musikken! Debutskiva som kommer 14 juni er døpt «Evocation», og planen er at den bare skal være begynnelsen på en serie skiver som skal bli enda hardere og mer komplekse.

Bandet består av herrene Otto Kinzel & Erik Martin og de er hjemmehørende i henholdsvis Boston Massachusetts og Hot Springs Arkansas. Avstanden mellom de to stedene er faktisk over 1000 miles, men slike avstander lar seg løse rent musikalsk sett i våre dager takket være teknologien. «Evocation» består av 9 låter og slippes via labelen Bluntface Records. Begge musikerne er multiinstrumentalister så den musikalske kompetansen deres skal vi ikke kimse av. Erik Martin står for det vokale, mens Otto Kinzel er producer og har naturlig nok produsert debutskiva.
Lenker:
Facebook
Twitter
Bandcamp

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*