Newsfeed

Soundtrack» for Zoloft generasjonen!

Hva er det med band som velger bandnavn som andre har fra før? Hvorfor tar de ikke en kjapp googlesjekk før de bestemmer seg for hva de skal kalle seg? Nåvel, jeg skal ikke snakke om Vancouver sin stolthet Sludge metal bandet Astrakhan her. Nei vi skal på den andre siden av Atlanterhavet eller «Dammen» om du vil! Til Sverige og Stockholm og til kvartetten Astrakhan som 3 juni slapp sin andre skive «Adrenaline Kiss». Et slipp som ble muliggjort av labelen Dead End Exit Records    

Også denne gang er gitaristen Marcus Jidell kjent fra Royal Hunt og Evergrey med som gjesteartist. Det er en god deal synes jeg da mannen virkelig kan sitt instrument. Jidell er sammen med de øvrige musikerne i Astrakhan med å på å meisle ut ei skive som er meget mørk, grublende, og til tider direkte skummel. Den flotte stemmen til Alex Lycke er også en viktig faktor for at det nylig nevnte blir så vellykket og triggende. Faktisk så depressiv og fylt med smerte at «Adrenalin Kiss» lett kan betraktes som et soundtrack» for Zoloft generasjonen! En liten men morsom digresjon er det verdt å få med seg! På ei så bekmørk skive som «Adrenaline Kiss» heter en sentral musiker, Lycke!

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (6828 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*