Newsfeed

Den grå eminense!

Det er ofte stilt store forventninger til album nummer to fra band som smeller til med ei debutskive som vekker masse positiv oppmerksomhet. Warfather sin debut «Orchestrating The Apocalypse» ble meget vel mottatt.  Årets skive heter «The Grey Eminence» og er produsert av studio trollmannen og musikeren Erik Rutan. Rutan er kjent fra band som Hate Eternal, Ripping Corpse, Alas og Morbid Angel, og regnes som den kanskje fremste produsent av dødsmetall i verden i dag?!

Selv om skiva er navngitt som noe så traurig som den grå eminense, så er det fyrige saker rent musikalsk i form av apokalyptisk dødsmetall i fri dressur. «The Grey Eminence er første skiva hvor Steven Tucker og Erik Rutan har samarbeidet siden tiden i Morbid Angel. Steven Tucker er frontlanterne på Warfather, og uttaler at han synes den nye skiva er det beste verket han har vært med på. Skiva slipper for øvrig via den ambisiøse labelen Greyhaze Records.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7438 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*