Newsfeed

Sitrende!

Melbournebandet Greenthief har langsomt med svært sikkert bygd opp sitt rykte de siste fem årene. Trioen slapp debuten for to år siden, og nylig var det singelen «Ship To Nowhere» som fansen kunne kose seg med. Nå er australierne aktuell med ny skive som de kaller «Tremors». Ei skive som er stenket med psykedeliske artefakter, men som også viser et band som snuser på diverse sjangre og som åpenbart også har svært varierte inspirasjonskilder. I sum så kommer trioen opp med et sound som er nokså mangfoldig og som de som liker psykedelisk musikk nok bør teste ut.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7442 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*